Loading...

Badrumsdesign

När familjen växer så går tankarna naturligtvis till både det praktiska och sånt man bara vill ha. Själv har jag aldrig bott i hus, men det har Markus och vi båda kan tänka oss att bo i ett inom en kort framtid. För mig handlar det dock inte bara om att köpa hus, utan det ska vara ett hem. En plats där vi kan tänka oss att bo en lång tid framöver, något vi känner är vårat eget och där barnet kan växa upp och vara lyckligt. Det ska kännas tryggt, vara nära till allt men ändå inte mitt i centrum. Och så ska det finnas gott om plats! Eftersom vi nu behöver minst ett till sovrum så behöver vi ändå flytta inom 1½ år, då lilltrollet ska ha ett eget sovrum. Då vi har planer om att han inte ska behöva växa upp ensam så behöver vi även tänka på att det är mer praktiskt att köpa hus med ännu ett sovrum, så att vi slipper flytta kort därpå. Huset bör ha ett rymligt kök, eftersom vi oftast lagar maten tillsammans. Vi har ett stort matbord som kräver plats. Gärna en walk-in-closet så man får bättre plats och översikt till kläderna. Garage till bil(arna). Så vill jag gärna ha två toaletter, gärna stora badrum, när jag låter önskningarna flöda. Allra helst med badkar 🙂

På INR (inr.se) har jag sett så många fina badrum, blir alldeles ivrig av tanken på att inreda! Några exempel på färdigdesignade badrum:


Älskar möjligheten att kunna välja mellan ”regndusch” och att använda duschhandtaget!

De är några av mina favoriter. Vi har ett både vitt och grått badrum nu, det känns mysigt och lugnt på något vis. Medans ett ljust skulle kännas mer öppet. Kan inte välja vad jag tycker är finast. Så vill jag ha handdukstorkare, där handdukarna kan hänga och bli varma tills efter duschen. Värme i golvet. Det ska vara lätt att hålla rent och så vidare. Tycker om trädesign, så vill gärna ha någon pall eller trappliknande sak där man kan placera handdukar för syns skull. Mycket av mina idéer kommer ifrån att jag jobbat på spa, då allt ska se snyggt och prydligt ut. Viktigt också med bra belysning runt spegeln när man ska sminka sig. Kan vara praktiskt med två handfat, så man kan borsta tänderna tillsammans utan att stå uppå varandra.

Ta en titt på inläggets sponsors, INR, hemsida för mer inspiration. 🙂

0 Gilla det här

You might also like