Loading...

Back on track

Hej hopp, nu har det gått alldeles för lång tid sen jag skrev. Fast det är något jag verkligen vill prioritera så har jag haft svårt för att sätta mig ner  och blogga. Alla dessa tankar och idéer om vad inläggen ska handla om finns där under dagen. Men när jag väl har tid, efter att barnen lagt sig, så är min energi och inspiration som bortblåst med vinden. En annan ursäkt är att jag glömt bort lösenordet, en annan att sidan krånglat en period. När det är ett litet måst i vägen är det så lätt att föreställa sig att det kommer att ta längre tid än det egentligen gör.

Hur som helst. Nu är jag tillbaka. Både här och på min företagsblogg ”stolthelse.com” 🙂 Där skriver jag mer om hälsorelaterade ämnen, motivation med mera. Här är det mer privat. Får väl se om vi slår ihop dem framöver, men ska försöka att bolla på 2 olika plan till att börja med. ”Som om jag inte hade nog med att skriva på den ena bloggen” 😉 Tror bara att det är en fördel att dela upp business och privatliv aningen.

Kan berätta att jag jobbar med massage och träning på Klinikk for Alle på Lade här i Trondheim, sedan april. Barnen går 100% i förskolan och utvecklas enormt mycket och sanbbt. Tack vare att jag startade med en mindfulnesskurs för snart en månad sedan så får jag ut så mycket mer av min tid tillsammans med dem! Är så tacksam över mitt liv just nu! För alla människor jag möter och får möjligheten att hjälpa! Ser så fram emot vidare utveckling av mitt företag, nu när jag har mer energi till övers. Detta blir bra! 😀

 

0 Gilla det här

You might also like