Loading...

Babyshower surprise

IMG_20150414_213948

I tisdags var planen att jag skulle träffa Isabell, få mina bryn färgade och sen åka hem till henne för att se på lite babysaker som hennes minsting vuxit ifrån. Hon kom och hämtade mig vid halv fem tiden. Så sa hon att hon skulle förbi Marie som lånat en sminkpalett som hon behövde tillbaka, så jag sa att jag kunde följa med dit, för jag visste ungefär vart hon bor. Vi körde dit, men var ändå tvungna att ringa för att fråga vilket hus det var (har lite dåligt lokalsinne) och vart man kunde parkera. När vi kom upp till Maries lägenhet fick jag en väldigt trevlig överraskning när hon öppnade dörren. Där stod flera av mina väninnor från jobbet och hade ordnat en BABYSHOWER! Gissa om jag blev både överraskad, rörd och lycklig! Kan med handen på hjärtat säga att jag inte anade någonting, för jag hade inte förväntat mig att någon skulle ordna en sån fin fest 🙂 Var min första överraskningsfest dessutom. Eftersom jag brukar ha sån kontroll på det som händer runt omkring mig så lyckades de väldigt bra med att dölja sina planer och att få dit mig utan att jag misstänkte någonting. Lycklig för att jag har dem som vänner <3

IMG_20150414_191100

Vi åt god mat som de hade lagat, och kakor, gissade när bebisen kommer, hur mycket han kommer att väga och hur lång han är när han föds, så spelade vi ”Ryktet går” och skrattade massor hela kvällen.

IMG_20150414_175622
En blöj-kaka som Martine och Marie byggt 🙂

IMG_20150414_224920
Fick bland annat ett babygym av Kristina, Marie, Stephanie och Linn, kläder av Isabella och ett baby-nest gjord av Martine.
Precis vad jag önskade och behövde!

Beräknad förlossning enligt ultraljudet säger 31 maj.

IMG_20150414_225233
Såhär gissar jag och tjejerna att det blir, vad tror DU?
(Stephanie skrev fel, det ska stå 05 istället för 06, hon tror alltså INTE att jag kommer gå nästan en månad över bf 😉 )

Jag vägde under 3000 gram, var 46 cm, och kom 2 dagar före bf. Spännande att se hur våran lilleman ser ut och när han kommer!

Det är otroligt mycket planering bakom en babyshower, jag är väldigt imponerad över allt mina väninnor hade ordnat! Att lura mig dit dessutom, utan att jag hade en enda misstanke, det är extra imponerande 🙂 Hade från början tänkt att jag skulle laga en egen babyshower, men insåg att det tog alltför mycket planering, ork och energi för att jag skulle klara av det nu. De sa att jag inte skulle planera själv, för det är någon annans uppgift att ta tag i. Ändå trodde jag aldrig att någon skulle lägga tid och energi på en sån fin fest för min skull.. Ibland blir det bättre än man vågar hoppas!
Tack igen kära ni för en fantastisk kväll och babyshower! Ni är bäst! <3

0 Gilla det här

You might also like