Loading...

Aten..

Har Du varit i Grekland? 🙂

För 8-9 år sen var jag på en ö som heter Karpathos, den ligger i Grekland, och det var en av de vackraste platser jag varit på! Naturen och sättet att leva på skiljer sig enormt mycket från hur vi lever i Sverige och i Norge. Så är det på många turistplatser, att de har en annan kultur som verkligen får oss att känna oss i semestermodus när vi kommer dit. Då kan vi slappna av och glömma alla bekymmer för en stund. Det verkar som om, i alla fall på de platser jag varit på, de är mer öppna och välkomnande än vad vi är i norden. Kanske det bara är ett sken som bedrar, men det funkar i sådana fall otroligt bra 😉

Någon gång i livet, förhoppningsvis ganska snart, skulle jag vilja åka till Grekland igen. Allra helst till Aten. Jag skulle vilja se antiken som bevaras där, äta tzatziki och äkta grekiska desserter. Jag vill åka dit med min lilla familj, bada i havet, åka på båttur runt en ö. Det gjorde jag sist jag var i Grekland, åkte på en dagstur med båt runt en ö som vi stannade och fick lunch på. Jag skulle vilja dyka och se färgglada fiskar och sjöstjärnor. Låter som en dröm nu när höstmörkret och kylan kommit hit till norden..

Vart skulle Du vilja åka här näst?

www.flyg.nu finns mängder av resmål och man får förslag på vart ifrån man kan flyga samt priser 🙂 Bara att hitta sin drömresa!

0 Gilla det här

You might also like