Loading...

Ansiktsmasker

Nu är det mindre än 2 månader kvar till julafton, och det känns att vintern är nära! Jag som är uppvuxen i Södertälje är inte så van vid den kylan som finns här i Trondheim, även om jag bott här i snart 2 år. Därför håller jag mig för det mesta inne med värmeljus, värmeugnar och tjocka plädar när jag är ledig. Min pojkvän skrattade åt mig när jag tog på mig dunjacka, vinterskor och tjocka tumhandskar för att gå till butiken. Har lika mycket på mig när jag bara ska ner i garaget till bilen. Hellre varm och bekväm 😉 ”Det finns inget dåligt väder, bara dåliga kläder!” Man kan täcka hela kroppen med kläder, men något jag saknar är något för ansiktet. Det är nästan där det blir värst. Det blir svårt att andas och gör ont när det drar i den tunna huden. Därför är det extra viktigt att ta hand om just ansiktet under vintern!

Jag hittade en sida som säljer olika typer av anisktsmasker och dylikt: ansiktsmaskbutiken.se . Precis vad man behöver nu! Lyx med lite hemma-spa!

Kan tänka mig att den här är bra för torr hud eftersom den innehåller olivolja:


Här är behandling för torra läppar:

På sidan står även en del info om vad du kan göra för dina torra läppar, och varför du inte bör använda för mycket lypsyl eftersom det kan täppa till porerna runt munnen. Läs mer om det HÄR.

Själv unnar jag mig en snabb behandling för ansiktet 1-2 gånger i veckan. Då använder jag peeling och ansiktsmask, för att först få bort döda hudceller och sedan återfukta ordentligt! Huden känns så härligt mjuk efter det 🙂

På sidan kan man även beställa den här ekologiska tvålen:

Ha en fin kväll!

0 Gilla det här

You might also like