Loading...

Allt på samma gång

Ibland händer det saker som man inser är viktigare, som är större än allt annat. Oavsett vart man är på väg i livet. Oavsett vad man har planerat, vad man drömmer om och vill, så dyker det upp något som får en att tänka om.
Det kan vara en annan människa, ett besked, en olycka eller ett mirakel, något större än det vi vetat om.
Ibland väljer vi bort det, för att vi är rädda för förändring. Vi är rädda för att våra liv inte blir som vi tänkt oss, att det ska förstöra våra planer.
Det vi väljer bort är oftast det vi ångrar senare. Om vi chansar, om vi vågar förändra våra liv, det är då vi växer som människor.

Förändring sker genom nya möten..
..händelser som olyckor, naturkatastrofer..
..eller genom ett glatt besked, som ett mirakel..

Igår var min första, och även enda, lediga dag den här veckan. Jobbat på Travel Value sen i söndags, så såg fram emot 3 lediga dagar den här helgen. Men så blev det inte. Fick förfrågan att jobba nere på Duty Free idag och imorgon, och sa ja till det. Dels är det en ny erfarenhet, nya människor, en typ av förändring. Kanske inget superstort, men kul att göra något annorlunda 😉

Så allt jag hade planerat att göra blev inklämt under en dag. Blev träning, sola, läsa, diska, tvätta, baka bröd, plocka undan i rummet, anisktsmask och hårinpackning, lackering av naglarna, handla, laga middag och umgås med mig själv. Det sista, ”umgås med mig själv” är något jag övar på med jämna mellanrum. Efter Nice-resan har jag alltid haft folk runtomkring mig, bara när jag sover är jag ensam. Är definitivt en vanesak att inte känna sig ensam när man är själv. Köpte hem lite glass och choklad och tittade på ”City of Angels”. En film som handlar om en ängel som blir förälskad i en människa. Änglarna syns inte, förrän de vill bli sedda. Det är en romantisk, lycklig och sorglig film från -98, med Nicolas Cage i ena huvudrollen och Meg Ryan i den andra. Det finaste han säger, när han får frågan om det var värt att ge upp odödlighet för kärlek är: ”I would rather have had one breath of her hair, one kiss from her mouth, one touch of her hand.. than eternity without it. One.” Och ja, jag grät många gånger under filmen!

Blir en liten joggingrunda idag, har träningsvärk sen igår när jag gymmade. Inte varit på gymmet på länge, så behövdes inte mycket för att få lite värk. Märks hur snabbt styrkan kan försvinna under en kort period.

Ha en fin dag!

0 Gilla det här

You might also like