Loading...

Allt händer av en anledning

Hade en helt fantastisk helg med seminarium/föredrag om Herbalife. Mötte så många härliga människor och fick lära mig otroligt mycket! Så nu är det egentligen bara att köra igång, eller hur? Men, som vanligt i mitt liv, så händer det mycket på samma gång, runt omkring. Därför tappar jag fort fokus.

Dock vet jag exakt vart jag vill komma, vart jag ska och när jag ska vara där! Vilket är själva huvudsyftet 😉 Det blir så mycket enklare. De sa det på mötet, jag har hart det förr och jag har ju, som jag skrivit om tidigare, läst om det i boken ”The Secret”!  Vad har jag hört och läst då? Jo, att vi drar till oss det vi vill ha, om vi är helt säkra på vad det är! Varför? Det handlar väl inte direkt om magi, utan mera om att vi ställer in siktet på ett mål och jobbar för att nå det! En del utav oss, tyvärr, ger upp efter ett första försök. Tänker: ”Det här går aldrig..” och attraherar då istället den tanken, ger det kraft och klarar det aldrig. Om man istället slår bort den tanken, fokuserar på att det här går. Tänker på det man vill uppnå eller ha som om att man redan har det, då får man positiv energi och får det man vill! Då kan man undra varför i all världen en del människor får saker de inte vill ha, som sjukdomar och skador. De flesta av dem befinner sig i en situation där de omgivs av allt dåligt. Det är svårt att tänka positivt då. Men om man istället tänker att man mår bra, då mår man ju bra. Svårt att förklara hur jag tänker :p

Snapchat-20131019024958

Låter kanske som att jag blivit hjärntvättad, men det ligger mycket sanning i allt det här. Jag är, som de flesta av alla vet, en positiv person med mycket energi! Om något går dåligt så tänker jag på det positiva istället. Då känns det inte så dåligt längre. Sedan tror jag att allt händer av en anledning! Allt! ”Everything happens for one reason or another!”
Ett exempel är att jag flyttade hit till Norge för snart ett år sen, för att min sambo hade fått jobb. När det nu tog slut mellan oss så undrade folk om jag ska stanna kvar eller om jag ska flytta hem. Men för att vara helt ärlig så har jag det så mycket bättre här. Jag trodde att jag skulle dö av tristess när jag först kom hit, gick arbetslös i 3-4 månader. Jag funderade på vad livet hade att erbjuda mer än det där? Så började det gå uppför, jag fick jobb, träffade massor av inspirerande människor, fick massor av härliga människor, började träna ordentligt igen, äta nyttigare, satsa på bikinifitness, börjat skriva mer och kom i kontakt med Herbalife! Hade det hänt om jag stannat kvar i Södertälje? Kanske. Kanske inte.
Fick dessutom massa bra feed-back av mina chefer igår på jobbet, och de blev imponerade över att jag fortfarande kan vara så glad trots allt. Vi, jag och mitt ex då, är fortfarande vänner, mer vänner än vad vi var innan vi blev ett par, och det känns som rätt beslut. Framtiden är inte skriven ännu, så vi vet ju inte vad som kommer att hända. Jag är bara evigt tacksam över att jag träffade honom, och att han varit, är och alltid kommer vara en del av mitt liv <3

Snapchat-20131019024648

En del säger till och med högt att ”Det här klarar jag aldrig” och ändå klarar dem det! Varför då? Kanske för att de bara säger det för att dämpa andras förväntningar? Innerst inne kanske de vet att de klarar det 😉

Här är en serie jag ska testa, kosttillskott för aktiva/träningsmänniskor:

Snapchat-20131019015844

Strax blir det gymmet 🙂

0 Gilla det här

You might also like