Loading...

Alla Hjärtans Dag

Precis som vid alla andra högtider och speciella dagar, så känner jag mig aningen deprimerad. Vet inte vad som händer egentligen, det blir bara så otroligt många tankar och känslor, minnen, som strömmar igenom. Det känns bara så väldigt tillgjort. Trots att jag älskar och avgudar allt rosa, alla hjärtan, alla nalla/bamsar, rosor, allt godis i hjärtform, korten..You name it! Trots det, så ogillar jag tanken om att det finns EN speciell dag, där man ska visa varandra hur mycket man betyder. Det blir ju ingen överraskning ens. För det är Den dagen då man ska vara romantisk. Jag föreställer mig att man ska ha en trevlig stund med någon man tycker om, kanske en date och romantik. Man ska ge varandra uppmärksamhet, en present, kanske gelé- eller chokladhjärtan. EN dag om året. De som inte har någon då? Borde vi inte hellre fira kärleken VARJE dag!? Jag bojkottar Dagen för att fira Alla Hjärtan ALLA Dagar! <3

Jag har alltid ansträngt mig för att göra något speciellt för någon speciell den här dagen tidigare år. Men inte idag. För i år ska jag jobba och dela ut leenden åt de som ska flyga från Vaernes ikväll! Kanske beror det på att jag är ensam i år som jag inte lägger så mycket energi på den här dagen, kanske kommer nästa alla hjärtans dag bli en speciell dag igen. Vem vet 🙂
Ha en fin dag! <3

0 Gilla det här

You might also like