Loading...

Min minsta är 6 månader och 11 dagar, men kan inte suga på nappflaska. Hon förstår inte heller hur hon ska äta, utan slickar i sig maten från sked som en katt. Inte alls lika intresserad av mat som de andra 2 var i samma ålder. Hon sover fortfarande större delen av dygnet och helammas.

Men jag är inte orolig. Inte barnmorskan eller någon annan heller. Hon växer enligt sin egen kurva, hon är pigg när hon väl är vaken och försöker att ta sig framåt (även om det inte går så snabbt eller i den riktning hon själv vill). Hon har fin färg i huden och har det järn hon behöver i kroppen, än så länge.. Ingen stress.

Det enda som är jobbigt är att jag ska börja jobba fullt från och med mitten av februari. Tänk er att det är mindre än en månad kvar. Då ska pappan ta över, 100% är tanken. Nu ska jag bara jobba deltid, men det är ändå många timmar hemifrån åt gången. Vi får bara hoppas på att lilla A lär sig att äta 1 eller 2 måltider om dagen så att hon inte behöver tillägg-ammas. Alltså, den här ordningen med att pappapermisionen skulle ändras och arbetsgivarna skulle sätta sig på tvären, och inte låta pappan gå i deltidsarbete samtidigt passade superdåligt för oss just nu! Både med tanke på Alinas utveckling och ekonomin.. Men bara att bita i det sura äpplet och tänka på det positiva, eller hur 🙂

0 Gilla det här

You might also like