Loading...

Första inlägget!

Hej och VÄLKOMNA!

Efter många ska och borden så satte jag mig till slut med min pappa så att han kunde fixa med min blogg. Sagt och gjort, tog bara ungefär ett halvår eller så. Men det är ju ingen mening med att leva i det förgågna eller hur! Här och nu är vad som räknas! Här och nu har jag kommit igång. ÄNTLIGEN!

Kommer som kategorierna avslöjar skriva en del om skönhet och hälsa, då det varit en viktig del av mitt liv och är även min inriktning inom studier och yrken. Hälsa är olika men huvudsyftet är att man ska må bra både psykiskt och fysiskt. Skönhet är en del utav det men kan också vara en lyxgrej. Kommer skriva lite om mat, min sambos starka sid och inte min, samt bak som är min passion i köket. Dessutom drömmer jag om att skriva en (eller kanske flera) bok/böcker, börjar väll med lite artiklar och noveller här på bloggen.

Såklart kommer jag lägga till annat som är intressant, för mina tankar ändras från stund till stund. Bara att hopppas på det bästa och att jag inte tråkar ut er allt för mycket!

Här närmast har jag fått hem ett ögonfransserum, ska testa om det verkligen funkar så som reklamen säger. Kommer före och efterbilder senare. Spännande, tycker jag!!

Vill nu bara säga TACK till världens bästa pappa som hjälpt mig att skapa denna sida! Älskar dig! <3

Så ha en fin kväll!

0 Gilla det här

You might also like