Loading...

12/12-12

Det här är sista gången många utav oss får vara med om att kunna säga att det är samma tal på datum, månad och år. Eftersom det bara finns 12 månader. Tror inte att jag blir så mycket över hundra att jag får vara med på nästa omgång (1/1-2101). När man tänker så känns det lite sorgligt. Slår bort tanken direkt!

Många kommentarer på facebook om att det är den tolfte i tolfte år (tvåtusen)tolv idag. Några kommenterade prick kl 12:12 också. Jag själv la inte så mycket fokus på just klockslaget. Men då de sa att det passerat på radion kom jag på att tänka på vad jag gjorde just då; Jag stod nyduschad i badrummet, sminkade mig, lyssnade på NRJ och funderade på vart man kan ställa ett skrivbord i den lilla lägenheten vi ska flytta in i.

Ja, vi var då på visning igår kväll, en liten tvåa mitt i smeten. 45 kvadratmeter. Litet badrum, ett sovrum där en dubbelsäng ryms och ett vardagsrum som hänger ihop med köket kan man säga. Den är möblerad, vilket är skönt eftersom det kostar att ta sina möbler från Sverige över gränsen. Inte så superstor eller modern, jämfört med våran 80+ m2 i Södertälje. Det jag gillar bäst är att den ligger nära ett gym (samma byggnad) och solarium, nära shoppingcentret Soliden, en söndagsöppen mataffär (annars är allt annat stängt på söndagar, utom Plantagen), nära fina restauranger med mera. Love it!

0 Gilla det här

You might also like